Les noves tecnologies sovint suposen canvis en els hàbits de recerca i consum per als clients habituals de certs sectors, canvis que poden condemnar un model de negoci si aquest no s’adapta a temps. Un exemple n’és el món de les noces i els seus professionals, que actualment, sense una forta presència online, la visibilitat del seu negoci resta molt minvada. Per això el fotògraf de casaments Albert Balaguer de Noces&+ (nocesimes.com) va confiar en Efimatica, juntament amb l’estratègia d’ElGiroscopi i i el disseny de Nitis Designs per renovar i reforçar la seva estratègia a la xarxa.

Ja hem parlat en un altre article sobre la importància de posicionar-se a Google i com podem fer-ho sense tenir-ne els coneixements tècnics. Per fer-ho cal tenir en compte que la clau, habitualment, és el contingut de text. Però què passa quan tenim una web amb el seu centre de contingut basat en fotografia? Aquest és el cas de Noces&+, una web d’un fotògraf de casaments que estratègicament s’ha dissenyat amb contingut molt visual per potenciar el portfoli de l’artista i en la que els textos són quasi inexistents.

nocesimes_2El repte estratègic per al disseny de la comunicació del contingut, era la programació darrera d’aquest, per tal de que l’estratègia de paraules clau fos rellevant als motors de cerca. Escapant dels estàndards, la web de Noces&+ és ara una web la qual, amb poc contingut de text, Google en llegeix la seva presència i elements clau correctament per mostrar-la al seu cercador sota els conceptes de cerca adequats.

També, cal tenir en compte que la modernització de l’algoritme del cercador de Google en favor de les webs adaptades a mòbil, la web de Noces&+ està pensada per ser 100% compatible i fàcil de navegar des de qualsevol pantalla de qualsevol dispositiu.

Altres maneres per aconseguir posicionar-se als primers resultats de Google és tenir una bona estratègia a les xarxes socials. També un blog és un bon dinamitzador per posicionar-nos ja que permet sumar contingut relacionat amb el nostre sector sota el mateix domini i, per tant, utilitzar les paraules clau necessàries per al nostre posicionament.

Efimàtica t’ajuda a crear i millorar una web per tal d’adaptar-la a les teves necessitats i a la demanda del dia a dia.

Captura de pantalla 2015-05-20 a la(s) 10.33.58