Seguretat web sense esforç – WAF

A Efimatica us proporcionem les millors tecnologies de seguretat del món en una plataforma basada en el núvol, un núvol privat únic, fent que els vostres recursos web estiguin protegits de manera predeterminada.

Amb una única eina, Reblaze,  estareu protegits contra:

  • Atacs de pirates informàtics

El WAF és efectiu contra tot l’espectre de mètodes de hacking i d’intrusió, els intrusos no poden aconseguir (o trobar) els vostres servidors. Els vostres actius romanen segurs, protegits contra injecció SQL, scripting entre llocs (XSS) i molt més.

  • Atacs de denegació de servei

Quan protegiu la vostra xarxa, el trànsit legítim té accés normal al vostre lloc, mentre que els atacants (DDoS o d’una altra manera) no poden arribar a la vostra xarxa.

  • Scrapers, Bots, i Data Theft

Els bots no autoritzats estaran exclosos del vostre lloc. Les vostres dades i la vostra informació confidencial estaran protegides del scrapping de competidors i agregadors.

Obteniu el control total amb:

  • Les capacitats ACL més precises de la indústria. Podeu permetre o denegar l’accés des de països, ciutats, xarxes, empreses i molt més.
  • Control en temps real del vostre trànsit.
  • Actualitzacions de seguretat immediata a mesura que sorgeixen noves amenaces. (Sempre teniu l’última protecció).

La vostra xarxa opera en un entorn privat virtual protegit i aïllat, que compleix plenament amb els estàndards federals i internacionals de seguretat de la informació. El núvol es desplega automàticament, a l’escala i la distribució que trieu.
Els vostres actius estan protegits 24/7, de forma automàtica.
Obteniu alertes instantànies d’incidents de seguretat per correu electrònic i SMS. Controla els llindars per a la notificació.

Integra diversos productes i de múltiples proveïdors en un: tallafocs, protecció DDoS, scrapers, etc.

Aquesta eina ho fa tot.


comparteix