L’empresa Booking.com ha desenvolupat un estudi que presenta les últimes tendències en hàbilts i costums a l’hora de viatjar: destinacions preferides, influència de la tecnologia en la planificació, què volen els estrangers que visiten el nostre pais… En aquest article en resumim els resultats més rellevants.

Cada cop més utilitzem el mòbil. Precisament Espanya ocupaba el passat 2014 la onzena posició entre viatgers que utilitzen smartphone per cercar, reservar i planitifcar viatges. Aquest 2015 l’increment de l’ús de l’smartphone ha augmentat fins al 24% d’usuaris que utilitzen smartphone per planificar els viatges situant el pais en la novena posició.

Un dels principals factors a favor de la tecnologia en aquest segment d’enquestats és que permet prendre decicions espontànies com reservar a l’últim minut, sobretot molt comú per a viatges de negocis.

Per aconseguir que aquests nous hàbits quedin reflectits en el nombre de reserves del teu hotel és clau tenir un bon sistema de reserves i la web ben adaptada per a ser visualitzada en smartphones i tablets

adaptar web al mòbil