Avís legal

D’acord amb la Llei 34 2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació de comerç electrònic, indiquem les dades d’informació general del web.

Titular: EFIMATICA ASSESSORAMENT INFORMATIC SL
CIF: B-55060420
Carrer Vern, 3
17004 GIRONA
Tel. 972 411 600
Contacte: https://www.efimatica.com/contacte.html
Dades registrals:
Registre Mercantil de Girona
Volum: 2765
Foli: 181
Full: GI-49872

Efimatica és una empresa fundada a Girona que ofereix serveis i productes basats en les tecnologies de la informació i les comunicacions, que dóna servei d’abast internacional.
Alguns dels seus serveis són la planificació estratègica de sistemes d’informació, assessorament i consultoria, projectes en línia i offline, suport en tasques d’ofimàtica i atenció personalitzada, solucions tecnològiques en àrees com SAP, comerç electrònic, gestió documental, business intelligence i altres.

PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, l’informem que les dades personals que ens facilitin, seran tractades de forma confidencial i incorporades a fitxers automatitzats d’EFIMATICA ASSESSORAMENT INFORMATIC SL, per a la millor gestió de la seva petició i amb la finalitat de facilitar-li informació sobre els productes i serveis que comercialitza aquesta empresa i sobre les millores d’aquesta plana web.
EFIMATICA ASSESSORAMENT INFORMATIC SL ha adoptat totes les mesures necessàries per garantir de la màxima seguretat i confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal.
Per navegar per EFIMATICA ASSESSORAMENT INFORMATIC SL, no és necessari donar cap dada personal. Pot, per tant, fer una visita totalment anònima.
Sobre aquestes dades personals, podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació enviant un correu electrònic mitjançant el formulari de l’apartat contacte, i indicant-ho al camp Comentaris, o adreçant-se directament a:
EFIMATICA ASSESSORAMENT INFORMATIC SL
Passeig General Mendoza, 1, 5è A
17002 GIRONA

EFIMATICA ASSESSORAMENT INFORMTIC SL es reserva el dret a modificar la present política de privacitat per adaptar-la a futures novetats legislatives i de jurisprudència.

Totes les marques d’aquesta pàgina són registrades i usades en benefici de la marca EFIMATICA ASSESSORAMENT INFORMATIC SL.