1a Jornada de propietaris, gerents i directius d'hotels

El pròxim dimecres 18 de novembre tindrà lloc la primera jornada per a propietaris, gerents i directius d’hotels sobre la gestió de d’empreses del sector hostaler.

L’acte l’organitza Magma Hospitality Consulting amb l’empresa de formació  i consultoria Gextion juntament amb l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona. Aquest començarà a les 9:00h fins les 19:15h a l’Hotel Balneari Vichy Catalán de Caldes de Malavella, Girona.

Els assistents tindran l’oportunitat de sentir les ponències realitzades per reconeguts experts, casos d’èxit i taules rodones. Alguns dels temes que es tractaran seran per exemple “Sistemes de venda tradicional Tour Operadors i Majoristes, versus online” amb participants com Beatriz de Andrés Arias-Salgado,  directora regional Booking.com, Mercedes Sánchez, territory manager Business Listings Spain & Portugal Tripadvisor.com i Christian Rodríguez, CEO fundador de Byhours.com. També trobarem la ponència sobre “La tecnología a l’hotel del futurper Sr. Rodrigo Martínez, responsable d’operacions hoteleres – ITH (CEHAT), així com entitats de Girona, com ara, l’Associació de Hostalers de Girona, el Patronat de Turisme de Girona, la Federació Hostaleria de Girona o de la Diputació de Girona, entre d’altres.

Durant la jornada hi haurà moments per a àpats i networking, oferts per Consigel, el mateix Hotel Balneari Vichy Catalán i bodegues Vivanco.

Podeu trobar el programa complet i informació sobre l’inscripció aquí.

Efimatica hi col·laborem amb el nostre patrocini i hi assistirem representant la vessant més tecnològica del món hoteler.