Infraestructura TIC

Desenvolupament i suport d’infraestructures de tecnologies de la informació i la comunicació.

Els nostres professionals poden encarregar-se de preparar les instal·lacions de xarxa de la teva empresa per tal que disposeu d’una excel·lent connectivitat per a les vostres tasques diàries.

Podem ser el teu partner digital, ajudant-te a desenvolupar una infraestructura eficient i segura, millorant els processos i l’experiència de l’usuari en relacionar-se amb la tecnologia.

Les xarxes corporatives son cada vegada més complexes i son molts els factors que cal tenir en compte pel seu bon funcionament. A Efimatica us ajudem a simplificar la configuració, administració i control de les xarxes corporatives i infraestructura, agilitant els fluxos de treball i maximitzant la seguretat.

 • Manteniment i desplegament de xarxes
 • Gestió de Wifis corporatius
 • Millores en xarxes Wifis existents (control i ampliació de senyal per àrees de col·lectivitats)
 • Experts en la gestió de Wifi (Ús de la wifi per a funcions comercials i de màrqueting. Canal de comunicació amb els clients, publicitat, avisos, etc.)
 • Gestió de dominis i DNS públics
 • Configuració i gestió de VPNs

Un cop realitzada la instal·lació de la seva infraestructura, a Efimatica ens encarregarem de donar-vos el suport i manteniment necessaris pel seu òptim funcionament.

 • Desplegament i manteniment de infraestructura (servidors on premise, equips,…)
 • Som experts en virtualització d’entorns mitjançant VMWare
 • Administració de Backups
 • Gestió de entorns Cloud (Google Cloud, AWS, Azure)
 • Gestionem i administrem dominis corporatius (Controladors de Domini, DNS, DHCP, Active Directory, …)
 • Despleguem sistemes de monitorització d’entorns

A Efimatica comptem amb clients de molta envergadura i som conscients que les tecnologies que els hi facilitem han de funcionar de manera estable i sense incidències. Les empreses depenen de les tecnologies per dur a terme les seves tasques, per aquest motiu prima en la nostra manera de treballar oferir un servei atent, proper, àgil i eficaç que resolgui amb professionalitat qualsevol dubte que tinguin els usuaris i incidències que puguin succeir.

Aquest tipus de servei es pot complementar amb formacions d’ofimàtica, personalitzades a l’ús dels programes que cadascú necessiti.

Les rutines de les tasques diàries de les empreses depèn, cada dia més, de l’ús de dispositius tecnològics connectats a les xarxes. Qualsevol dispositiu connectat a Internet, tant ordinadors com smartphones o tablets, està exposat a ciberatacs que poden fer perillar la seguretat i control de les dades d’una empresa.

Efimatica tenim una llarga trajectòria especialitzada en Internet i xarxes i sabem la importància que tenen les dades per als nostres clients. Per aquest motiu fem una gran aposta per la ciberseguretat amb la finalitat que els clients treballin amb la tranquil·litat de què les seves dades estan protegides degudament.

Els nostres especialistes en ciberseguretat preparen formacions a mida per al personal de la teva organització per tal que tothom qui utilitza dispositius connectats a Internet conegui les principals ciberamenaces i evitar que hi hagi vulnerabilitats en el sistema tecnològic de la teva empresa. També t’ajudem a protegir la teva infraestructura amb solucions tècniques avançades amb el desplegament i configuració de firewalls i la gestió de EDRs (antivirus corporatius).

Descobreix totes les nostres solucions de ciberseguretat.

Aliats tecnològics