Obehotel

Obehotel és un motor de reserves en línia que s’integra a la pàgina web de qualsevol establiment turístic per permet al Client Final realitzar la seva reserva en línia. L’objectiu del motor de reserves en línia Obehotel és situar la pàgina web oficial del seu hotel com el principal canal de distribució, comercialització i venda en línia competint directament amb els diferents canals de distribució turístics, tant B2B com B2C, com Booking, Hotelbeds, Expedia, etc….

És també un Channel Manager, és a dir, Connectivitat, el motor de reserves Obehotel a través de la seva extranet proporciona connexió directa amb els principals Canals i AAVV en línia del Sector Turístic. Obehotel també és Google Hotel Ads Partner.

La nostra llarga trajectòria i experiència en solucions tecnològiques, per al sector turístic ens converteixen en un gran referent com a proveïdors de motors de reserves i per al dia a dia del seu negoci, ja que està connectat amb els principals PMS (Programes de Gestió Hotelera) que automatitzarà els processos de la seva operativa diària, un estalvi significatiu del temps, dels seus treballadors i dels seus recursos.

Amb un motor de reserva directa robust, versàtil i potent, la web del teu hotel optimitzarà la comercialització de les vendes augmentant les reserves directes a través de la mateixa web per així maximitzar el rendiment de cada reserva.

Contacta’ns i descobreix com et podem ajudar.


Comparteix