Segurament fas servir marcadors per tenir un accés més ràpid a les teves pàgines web preferides. Avui et portem 5 URLs molt útils que segurament voldràs incloure a la teva  llista.

 

Comprovar les apps que tenen accés a les nostres dades des de Facebook

Després de l’escàndol de Facebook i Cambridge Analytica, era d’esperar que molts dels usuaris de la xarxa social comencessin a preocupar-se més per la seva privacitat. Una de les millors formes de protegir-te és eliminar l’accés a apps de tercers al teu compte de Facebook, i ara és possible fer-ho més ràpid i fàcil que mai. Accedint aquest enllaç podràs accedir directament a la nova funció que la plataforma acaba d’implementar que et permet eliminar apps i pàgines que tenen accés al teu compte i eliminar-les amb un sol clic.

 

Accedir directament només als teus correus marcats com a importants

A través d’aquest enllaç podràs llegir els missatges marcats com importants de la teva safata de Gmail. Si canvies el número “0” del enllaç per un altre et deixarà accedir a un altre compte de Gmail que tinguis configurat. Aquest accés també està creat per esborranys i correus destacats.

 

Millorar les teves preferències de Netflix

Últimament les propostes i les recomanacions que et fa Netflix no són del teu gust? Probablement alguna de les visualitzacions que s’ha fet a través del teu perfil ha influït en l’algoritme de la plataforma. Utilitza el següent enllaç i fes un cop d’ull al teu historial. Si vols que alguna cosa que has vist deixi d’influir, fes clic a la “X” de la dreta i quedarà esborrada del teu historial en 24 hores.

 

Millorar el teu contingut a Twitter

Crea una llista de persones a través d’aquest enllaç per llegir només els seus tuits i escapa del caos del timeline general de Twitter. De la mateixa manera també podràs accedir a llistes públiques d’altres usuaris.

 

Mira on has estat a través de Google Maps

Fent clic aquí podràs revisar el teu historial de moviments que has fet a través Google Maps. Inclús et permet veure on vas estar en un dia i una hora exacta.