Els hotels volen saber més sobre els seus clients, i algunes startups de viatges i turisme creuen poder trobar el camí per fer aquest desig realitat.

En aquest post fem una ullada a empreses emergents que creen productes per tractar d’abordar aquesta qüestió i oferir als hotels una millor i més eficient gestió mentre, simultàniament, recullen el big data necessari per incrementar la satisfacció del client i les vendes.

Absolutdataés un proveïdor d’analítiques per a hotels oferint productes pels clients i anàlisi de màrqueting, recerca de mercats i harmonitzant big data per analitzar dades visualment. Els objectius de l’eina són ajudar a l’hotel a vendré més enllà de les habitacions i determinar la combinació correcta de inversió tradicional i digital en mitjans per a fer-ho.

Absolut data

Nueva Hospitalityés una suite tot-en-un de solucions al núvol enfocada per a hotels petits. L’empresa també ajuda els hotels a integrar-se amb agències de viatges online i metacercadors així com motors de reserva directa.

Nueva Hotel

UpsellGuru: proveeix als hotels un software que permet als clients contractar més serveis i complements de l’hotel abans de la seva estada. El sistema funciona a través de notificacions d’e-mail que, durant l’estada, també informaran als usuaris de quines activitats hi ha a l’hotel.

Upsellguru

Tengwirth: és un servei que millorar la manera en com els empleats de l’hotel els comuniquen amb els clients proveïnt-los de un mitjà efectiu per rebre, registrar i respondre les peticions dels clients. També permet aprendre les preferències dels clients i el seu comportament a través d’informes que recullen dades úniques i valusoses.

tengwirth

HelloTelés una xarxa social per als clients dels hotels. Els viatgers poden connectar-s’hi i interactuar amb altres viatgers que estan al mateix hotel o en les proximitats afegint-hi fotos, preguntant recomanacions i activitats a dur a terme. La xarxa també agrega informació per ajudar als hotels a agilitzar operacions, reduïr colls d’ampolla i proveïr als clients millors experiències guiades.

Hellotel

A Efimatica ens avala una llarga trajectòria en tecnologies especialitzades per al món hoteler. Si tens un hotel i vols assessorament per optimitzar les teves operacions internes així com millorar l’experiència dels teus clients contacta’ns.