Tenir un sistema de reserves a la web del teu hotel no sempre és suficient per convertir les visites a la teva web. Segons un estudi realitzat per l’empresa Triptease molts usuaris declinen la reserva de l’hotel perquè l’hotel no està proporcionant una experiència adequada amb el que espera el client.  Segons Charlie Osmond, CEO de Triptease, el futur està en proporcionar una experiència fabulosa al client a través de la web, però això està distribuït desigualment. A continuació llistem els 8 punts segons Triptease que la gent espera en reservar una habitació d’hotel:

  • 1. Fes-ho senzill, breu i net: El 29% dels usuaris que abandonen una reserva online a mig procés ho fan degut al sistema i la seva complexitat.
  • 2. Posa-ho en la meva moneda: El 53% dels usuaris es senten frustrats quan el preu apareix en una divisa que no és la seva.
  • 3. Ensenya’m moltes dates: El 71% de la gent explica que mostrar dates pròximes a les seleccionades ajuda aprendre una decisió.
  • 4. Digues que he prés la millor decisió de totes: Es important asegurar i donar cofiança al client de que està comprant al millor preu. Ensenya quant han estalviat amb la seva decisió
  • 5. Fotos, fotos i més fotos: El 70% dels usuaris miren fotos de l’hotel abans de reservar (si les fa un professional sempre millor!
  • 6. Què més puc obtenir?: El 68% dels clients aprecien el valor afegit d’oferir productes i serveis complementaris durant el procés de reservar.
  • 7. Escurça el plaç de gratificació: Un cop han pagat no té perquè acabar-se la relació fins que vingui a l’hotel. Segueix aportant-li informació de valor a través de continguts que puguin emocionar-lo sobre el seu viatge.
  • 8. Deixa’m utilitzar el meu Facebook: El 26% admeten que utilitzarien el login de Facebook si estigués disponible a la web

El departament web d’Efimatica portem dècades especialitzats en el sector turístic proporcionant les millors solucions tecnològiques amb serveis com Obehotel per a que la web del teu hotel tingui un sistema de reserves actual, eficient i adaptat a les necessitats del teu hotel.