La Catosfera és un cicle de debats i xerrades sobre les novetats tecnològiques i del món d’Internet. Aquesta ha esdevingut el punt de trobada anual dels sectors més emprenedors i actius de la Internet Catalana. L’inici d’aquestes jornades va ser a Granollers, i aquest any, gràcies a l’Ajuntament de Girona entre d’altres, es celebraran a la capital del Gironès.

Les jornades centrals de la Catosfera 2015 tindran lloc divendres 20 i dissabte 21 de març. Les activitats formatives complementàries s’esdevindran entre el 23 i el 28 de març. La Catosfera té un programa molt complert on es realitzaran les activitats matí i tarda.

Entre els diferents debats i xerrades que es portaran a terme, es pot destacar l’exposició: “El procés” en 10 imatges d’èxit dins i fora de la xarxa; Turisme 2.0: Internet i l’empoderament de l’usuari; i Noves formes de consum audiovisual a la xarxa, entre d’altres.

Per estar al dia de les novetats tecnològiques i del món d’Internet, no us podreu perdre aquesta oportunitat que es presenta a Girona.

Girona_catosfera