/ 0 Comentaris / 76 Visites

Com eliminar el teu compte de Facebook amb seguretat

febr. 08 / 2019 12:00AM

Tenint en compte que Facebook i les seves entitats associades acumulen una gran quantitat de dades privades sobre els usuaris, no és d’estranyar que que molts vulguin abandonar-lo. Per altra banda, el teu compte ha acumulat amics, arxius i records que probablement vols conservar, aquí t’expliquem com fer-ho.

Com eliminar el teu compte de Facebook (des de la interfície web)

 

Obre Configuració → La teva informació de Facebook.

Tria la segona opció: descarregar la teva informació.

Selecciona un interval de dates (per defecte apareix Totes les meves dades), el format HTML per a un accés universal i la Qualitat del contingut multimèdia. Si has utilitzat Facebook per emmagatzemar les teves fotos, pot ser que prefereixis escollir qualitat Alta en lloc de la Mitjana que apareix per defecte.

Marca les caselles segons el tipus de dades que vulguis descarregar. Totes les publicacions i arxius que has pujat o les aplicacions i llocs web als que has accedit amb les teves credencials de Facebook. Està tot molt ben definit, de manera que no descarregaràs alguna cosa que et resulti innecessari o que no entenguis.

Fes clic a Crear un fitxer (trigarà una estona). Facebook et notificarà per correu electrònic quan l’arxiu estigui llest per a baixar.

Llest! Has fet una còpia de seguretat de Facebook, ja pots eliminar el teu compte. Torna a la pàgina Eliminar el compte definitivament i selecciona Eliminar el compte.

Desactivar el compte de Facebook

 

Si el que vols és allunyar-te d’aquesta xarxa social però sense prendre mesures radicals, una opció és desactivar-lo. El teu compte no desapareixerà per inactivitat, Facebook no vol que marxis. Actualment, pots fer-ho des de: Configuració> La teva informació de Facebook. Selecciona Eliminar el teu compte i la teva informació i, després, Desactivar compte. Segueix les instruccions per confirmar la desactivació.

Quan la desactives, és com si apaguessis els llums, la gent no veurà el teu nom ni les teves fotos, la majoria, i tampoc podràs utilitzar-la. Però pots tornar a encendre els llums simplement iniciant sessió; la configuració, els teus amics, missatges i tota la resta estaran just on els vas deixar.

 

Leave a reply

Subscriu-te a la newsletter