Quan estàs planificant el disseny d’una web, sempre has d’enfocar-te a potenciar una eina fonamental: el SEO. No moltes persones saben què és, però has de considerar que, gràcies al SEO, pots augmentar les conversions de manera considerable.

Coneixent més el SEO: per què és tan important?
SEO significa search engine optimization. En si, reuneix diverses tècniques que optimitzaran el teu lloc web per aconseguir arribar a més persones quan aquestes realitzen determinades cerques en Google o en altres cercadors.

L’objectiu de potenciar el SEO és arribar a les primeres posicions quan algú busqui uns determinats conceptes. Potser, es podria entendre millor amb un exemple pràctic. Si tens una pàgina web dedicada a la venda de tendes de campanya, la teva pàgina ha d’estar optimitzada perquè, quan algú escrigui «tendes de campanya barates» o «comprar tendes de campanya» en Google, pugui trobar el teu negoci entre els primers resultats. D’aquesta manera, hi haurà més possibilitats que la persona entri a la teva pàgina web, perquè estaràs donant-li una major visibilitat.

Com millorar el search engine optimization a Google gràcies a WordPress
És possible adquirir plugins que et donin unes pautes necessàries i bàsiques per a potenciar el SEO de la teva pàgina web. Així, si utilitzes WordPress, pots aconseguir eines que t’indicaran quins són els punts dèbils de la teva campanya SEO actual i com millorar-los.

Per aconseguir els resultats esperats, has de definir bé de què tractarà la teva web, delimitar de manera precisa el teu públic objectiu i utilitzar les paraules clau adequades.

No és tasca fàcil. Per això, és possible posar-se en mans de professionals, els quals poden orientar-te amb tot detall i ajudar-te a millorar el disseny web per optimitzar-lo. Així, a l’hora de construir la teva pàgina, és important considerar el SEO, perquè cada mínim detall pot alterar el posicionament en els cercadors.