L’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) han creat “Hackend – Se acabó el juego”, una innovadora iniciativa que té per objectiu donar a conèixer als empresaris quines són les seves principals vulnerabilitats que posen en risc la seguretat de la seva empresa i quines mesures ha de prendre per a solucionar-les.

El videojoc està protagonitzat per un empresari que vol rellançar el seu negoci a partir de les plataformes digitals. D’aquesta manera es converteix en un detectiu que ha de detectar tots els punts vulnerables, implementar mesures de seguretat a la seva empresa per millorar la protecció i aturar al responsable dels incidents de seguretat.

El videojoc està disponible per a iOS, Android i online per a ordinadors, i està format de 9 missions en les que s’expliquen els punts de vulnerabilitat comuns a la majoria d’empreses i en com alguns actes quotidians (com no protegir amb clau un document, deixar la sessió de l’ordinador oberta o connectar-se a una xarxa WiFi pública) poden posar en risc a qualsevol empresa sense dependre’n la seva mida i sector.