La propera setmana, del 4 al 8 de setembre de 2017, Girona acull la segona edició de la Cyberweek, una proposta que permetrà apropar les TIC a l’empresa gironina, promovent el talent i la transferència de coneixement entre el món acadèmic i el professional. Durant cinc dies, experts del sector donaran a conèixer noves tendències en tecnologia i informàtica a través de quatre esdeveniments: Fitnech, Smartcities, Overdrive i Hackaton.

L’objectiu de la Cyberweek és incrementar les oportunitats de creixement econòmic a les comarques gironines mitjançant la promoció de les noves tecnologies, aplicables tant a l’I+D com a les empreses. En aquest sentit, la trobada ha de permetre connectar universitat, joves, empresa i públic per tal que, mitjançant les TIC, generin entre tots oportunitats laborals i aconsegueixin reduir la bretxa digital.

“La celebració de jornades internacionals i de referència com la Cyberweek ens demostra que tenim una regió molt potent en innovació, talent i transferència del coneixement”, va constatar l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que va incidir també en el “rol de capitalitat que Girona exerceix en tot el territori, amb l’impuls d’iniciatives que afavoreixen la dinamització econòmica del conjunt de la demarcació”.

En aquesta segona edició, la Cyberweek se celebrarà al llarg de cinc dies, durant els quals tindran lloc diverses xerrades, tallers i espais de networking entre les empreses i el públic assistent. Les jornades, que comptaran amb experts de fins a 7 països de tot el món, tractaran temes relacionats amb el terme fintech o tecnologia financera, amb el sector industrial 4.0 i la internet de les coses o amb la seguretat informàtica i la protecció de dades, i les activitats quedaran repartides en quatre esdeveniments: Fitnech, Smartcities, Overdrive i Hackaton.

Podeu trobar tot el programa de les jornades aquí.