El Festivalot és un festival de música en família de nova creació que celebrarà la seva primera edició a Girona els dies 6 i 7 de juny de 2015. Promogut pels 4 membres del grup musical Els Amics de les Arts l’esdeveniment comptarà amb més de 20 concerts i activitats relacionades amb músiques de diferents estils i adaptats a format famliar. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin gaudir de la música en directe.

Festivalot GironaEntre els més dels 20 concerts i activitats que hi ha programades, Efimatica col·labora amb la iniciativa d’introduïr els nens a la música a través del món digital amb taller Petits Clicks. Una iniciativa amb la qual els més  menuts de la família aprendràn a compondre música amb iPads, posant èmfasi en les possibilitats que tenen les noves tecnologies per potenciar el joc i la creativitat dels nens. A través de l’app Toc and Roll creada per l’empresa catalana Minimúsica, els menuts de la casa crearan en grups les seves pròpies cançons amb l’ajuda d’alguns artistes del Festivalot.

L’esdeveniment és per a nens de 4 a 12 anys que tindrà lloc el dissabte 6 de juny a les 11:00h al restaurant Jardins de la Merce. 

Assistir-hi és gratuït i pots reservar la teva plaça a l’activitat a través del sistema de reserves Appoint proporcionat per Efimatica:

RESERVA LA TEVA PLAÇA AL TALLER PETITS CLICKS

festivalot Petits clicks Girona

Més informació

Esdeveniment organitzat amb la col·laboració de:

Petits Clicks | Creator Street | Efimatica | Minimúsica | Els jardins de la Mercè

Festivalot Girona