Recentment, el Poble Espanyol de Barcelona ha dut a terme un procés de reflexió profunda sobre la seva proposta de valor que l’ha dut a redefinir-ne el posicionament i a canviar-ne la identitat corporativa

Amb l’objectiu que el Poble Espanyol sigui més atractiu, més connectat, i adaptat a la Barcelona d’avui en dia, Plakton, empresa encarregada de liderar el projecte i de gestionar la relació amb el client final, a més de la seva conceptualització i desenvolupament de les propostes gràfiques, ha confiat en Efimatica com a Partner IT per dur a terme el projecte de desenvolupament de la nova pàgina web de l’espai cultural. 

El Poble Espanyol és un recinte emblemàtic situat a Montjuïc que es va construir amb motiu de l’Exposició Internacional de Barcelona de l’any 1929, i que amb el pas dels anys s’ha convertit en un gran atractiu turístic de la ciutat. Es tracta d’un espai on la història es troba amb la cultura i l’oci; on arquitectura, artesania, art contemporani, exposicions, concerts i espectacles s’uneixen per a ser un punt de trobada obert a gent de totes les edats, tant de la ciutat de Barcelona, com visitants.

Un espai on s’hi pot descobrir no solament arquitectura, sinó també artesans de diferents generacions que es podran veure treballant en directe, i peces d’art contemporani de figures universals com Dalí, Picasso, Miró o Guinovart al Museu Fran Daurel. A més, també s’hi organitzen activitats familiars, espectacles, música en directe, i hi ha una àmplia oferta de bars i restaurants que completen el seu contingut cultural i d’oci.

A la nova pàgina web hi podreu trobar tota la informació que necessiteu sobre la seva història, els establiments que el configuren, el seu compromís amb la sostenibilitat i un apartat d’últimes notícies. Podreu organitzar la vostra pròxima visita, veure quines activitats, exposicions, concerts i tallers s’hi organitzen, i comprar entrades. A més, aquest compta amb una capa addicional de protecció contra ciberatacs en haver implementat des d’Efimatica, el nostre WAF Onyar (Web Application Firewall). 

Es tracta d’un lloc web únic i dinàmic que capta l’essència que tant caracteritza el Poble Espanyol: obert, plural i inclusiu, combinant elements d’última generació. Des d’Efimatica estem molt contents que el Poble Espanyol hagi confiat en nosaltres per plasmar la seva renovada visió en una pàgina web. Per a nosaltres, ha sigut una experiència enriquidora i esperem continuar col·laborant amb el seu equip en el futur. 

Si teniu qualsevol dubte poseu-vos contacte amb nosaltres, estarem encantats d’ajudar-vos i ampliar aquesta informació o una altra relacionada amb els nostres projectes.