L’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava – Pirineu de Girona (ATA) és una entitat sense ànim de lucre nascuda l’any 1993 i que en l’actualitat agrupa una oferta de més de 11.000 apartaments a tota la província.

Formada per propietaris i empreses destinades al lloguer d’apartaments turístics, l’ATA treballa per oferir una atenció personalitzada en tots els tràmits burocràtics, jurídics i fiscals que necessitin dins el sector.

Els seus principals objectius són la protecció i defensa dels interessos dels associats, mantenir-los informats de les novetats del sector, assessorar-los fiscal i legalment, tramitar les peticions de lloguer i lluitar contra els apartaments il·legals, entre molts altres beneficis pels seus associats. Entre tots aquests, el Club Col·laborador de l’ATA va néixer per aportar valor als associats oferint-los avantatges i privilegis que els poden ser de gran utilitat.

En el marc d’aquest Club Col·laborador, Efimatica hem formalitzat el conveni de col·laboració amb l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava – Pirineu de Girona oferint serveis informàtics i de desenvolupament web amb avantatges pels seus associats.

A la imatge superior, Àngela Galceran, gerent de l’ATA, amb l’Eloi Fàbrega, director d’Efimatica.