Durant dos dies, l’empresa ubicada a Girona presentarà les seves últimes funcionalitats incorporades en el seu gestor de reserves ObeHotel

 

Des de l’estand número 90 del Centre de Convencions Internacional de Barcelona, ​​l’empresa gironina tindrà l’oportunitat de mostrar les solucions pràctiques i útils de màrqueting i gestió hotelera que ofereix el seu producte.

ObeHotel és un motor de reserves dissenyat amb la finalitat de convertir les pàgines web dels establiments turístics en el seu principal canal de comercialització i fomentar la venda directa a través d’un sistema de reserves online àgil, complet i intuïtiu.

Els clients reclamen solucions eficaces per optimitzar els processos de gestió de les reserves de cara al client final. Per això, aquest any, Obehotel ha afegit una nova funcionalitat que augmenta notablement la visibilitat dels establiments turístics cap al client final i amb això les opcions de reserva. Aquesta novetat permet al client final veure el calendari de disponibilitat real i preus de l’hotel en el cas que la cerca de dates inicial no estigui disponible per a reservar.

Obehotel és resultat de l’esforç comú dut a terme per professionals amb àmplia experiència en el sector de les TIC -Efimatica- i per professionals en la comercialització del Sector Turístic -Viatges Holidaysinspain.com- com a partner principal de distribució en línia.