El coronavirus ha posat en una situació difícil a molts negocis, entre els quals es pot trobar el teu si pertany a la indústria hotelera. Un moment complicat, però que pot ser una oportunitat per fer canvis, introduir millores i modernitzar el teu hotel. Per aquesta raó, si encara no comptes amb un bon motor de reserves, potser és bon moment per fer el canvi.

Què és un motor de reserves?
Un motor de reserves, et permetrà gestionar les reserves que facin els teus clients d’una manera molt més eficaç i sense intermediaris. Amb tan sols 3 passos, els teus clients podran reservar la seva habitació, triar les seves característiques (llit de matrimoni, dos llits individuals, suite, etc.) i seleccionar les dates d’entrada i sortida de l’hotel que estiguin disponibles.

Amb un gestor de reserves modern i eficaç podràs oferir solucions als teus clients fins i tot en situacions extraordinàries com l’actual. Un exemple són les cancel·lacions gratuïtes, un aspecte important per a la retenció del client, sobretot, en aquests moments en els quals per una força major no és possible que gaudeixi de l’estada que havia reservat.

Des d’Efimatica us recomanem el motor de reserves d’Obehotel, que compta amb un disseny web responsive molt atractiu, modern i intuïtiu. Així, els clients saben en tot moment on han d’accedir per a fer les seves reserves o navegar per la pàgina del teu hotel sense problemes. Es tracta d’un programa de gestió que ofereix solucions ràpides i efectives, i que t’ajudarà a augmentar el flux de clients.

Si vols gestionar d’una forma més eficaç el teu hotel, oferir solucions ràpides als teus clients i la millor gestió de la seva reserva, a més de poder realitzar prediccions d’ocupació per saber quan facturaràs en un futur pròxim necessites un sistema de gestió de reserves modern. Es tracta sense dubte, d’una eina molt potent que et facilitarà la gestió del teu negoci.