Durant els darrers anys, els administradors de les pàgines de Facebook segurament hagin vist una disminució en l’abast orgànic de les publicacions a la seva pàgina, com a resultat d’una actualització de l’algoritme de Facebook a principis del 2015, pel que cada vegada més resulta més difícil confiar sols en l’abast orgànic de les xarxes socials sense el recolzament de la publicitat pagada.

Els darrers estudis demostren la creixent importància i influència de les xarxes socials en les etapes de recerca i planificació de viatges. Aproximadament 1 de cada 5 usuaris utilitza les xarxes per inspirar-se i organitzar-se.

Per extreure tot el rendiment de Facebook és necessari identificar els mercats clau, invertir en publicitat a Facebook per aconseguir nous clients, crear audiències personalitzades per als qui ja han interactuat amb la marca, arribar als clients en tot el procés de comparació d’ofertes turístiques i redefinir la teva orientació per augmentar la rellevància i el ROI de les teves accions.

Publicitat Facebook Hotels

El valor de la publicitat a Facebook

Els canals a les xarxes socials s’han convertit en una extensió de la pròpia web. Una major consciència de marca ha permés un millor contacte amb els clients poguent així fer-la més accessible als clients existents i potencials. Alguns dels avantatges més destacables de publicitar el teu hotel a Facebook són:

1. Augment de la conversió a través de la pròpia web. Una comunicació més pròxima, personal i directa amb el client augmenta la confiança i la credibilitat de la teva marca.

2. Augment del tràfic a la web. Els nous visitants que et coneixen a través de Facebook i volen informació més extensa sobre el teu hotel cercaràn el teu entorn corporatiu oficial, és a dir, la teva web.

3. Millora del posicionament orgànic en cercadors (SEO). Els principals motors de cerca consideren ja el valor de l’hotel a les xarxes socials per determinar la classificació en els seus resultats de cerca.

4. L’oportunitat de crear una relació amb els clients existents i potencials a través d’una plataforma més directa que ells utilitzen a diari

5. Convertir espectadors en compradors, orientant clients que cerquen disponibilitat per la seva estancia o no finalizen el formuari de reserva

6. Un nou input a la teva base de dades, animant a través dels anuncis i dels seus ‘call-to-action’ registrar-se a la teva web

Efimatica som especialistes en tecnologia informàtica web especialitzada en el sector turístic. Contacta’ns i t’ajudarem a definir i executar l’estratègia més òptima a la xarxa per al teu hotel.