Per augmentar la nostra productivitat i deixar de post-posar tot el que ens proposem, a part de prendre la decisió i no tirar-nos enrere, us portem una sèrie d’apps que us ajudaran en el vostre dia a dia per a planificar el millor possible totes les nostres tasques i aprofitar al màxim tot el temps que tenim.

Tot i que sembla que el mòbil ha de ser una eina més aviat per a distreure’ns, ens poden ser útils com a eines de treball molt eficients que ens permeten estar connectats i accedir a molta informació. Anem a veure quines aplicacions per a iOS i Android ens podran ajudar per a ser més productius:

PUSHBULLET

Pushbullet ens ajuda amb quelcom molt simple que a vegades se’ns fa un món: crea un pont entre els nostres dispositius per a que transferir qualsevol tipus d’arxiu entre ells sigui senzill i ràpid. S’han acabat els problemes per passar documents del mòbil a l’ordinador, o fotografies de l’ordinador a la tauleta; ja no t’hauràs d’enviar més mails a tu mateix ni esperar a que se sincronitzi l’arxiu: amb Pushbullet aquesta tasca es realitza en segons.

App per a iOS i per a Android.

TODOIST

Todoist és un dels millors gestors de tasques que existeix: et permet organitzar llistes de tasques, dividir-les en projectes, marcar-les com a completades, establir dates límit, activar recordatoris, etc. A més, Todoist està present a moltíssimes plataformes i s’integra amb molts serveis com Google, Outlook, Thunderbird i Postbox. A més, la seva funció “Karma” guarda un registre de la teva productivitat diària i et mostra un informa setmanal per veure si t’has de posar les piles.

App per a iOS i per a Android.

TRELLO

Trello és una excel·lent eina per treballar en equips i organitzar projectes. Amb Trello pots crear un tauler per organitzar qualsevol projecte amb un nombre il·limitat d’usuaris, assignar tasques i veure una línea de temps sobre el que s’ha de fer, el que s’està fent i el que ja s’ha fet.. A més, també està present en tots els dispositius que et puguis imaginar.

App per a iOS i per a Android.