Sabies que 9 de cada 10 persones abandona una web per a mòbil si no troben amb facilitat el que estan buscant? Així doncs, és convenient saber si la teva web, l’estructuració del teu contingut funciona degudament tant en smartphones com ordinadors. Sinó, és probable que estiguis perdent clients mentre la teva pàgina carrega lentament. Però si no saps com fer que carregui més lleugerament, no t’amoïnis, estem aquí per ajudar-te.

T’expliquem una manera fàcil per mesurar el rendiment de la teva web en diferents dispositius -des de mòbils, tablets o ordinadors- i obtenir una llista de solucions específiques per ajudar la teva empresa a connectar amb els teus clients.

No es requereixen coneixements tècnics per entendre el rendiment de la teva web, amb l’enllaç que et passem a continuació només cal que teclegis l’adreça de la teva web i en segons veuràs la puntuació que aquesta eina de Google li atribueix. També obtindràs un informe detallat per tenir una idea de com solucionar-ho de manera senzilla. Et recomanem que facilitis aquest informe al teu proveïdor informàtic perquè t’ajudi a planificar els passos per implementar les suggerències de solució que et proposa Google.

Mesura el rendiment de la teva web: https://testmysite.thinkwithgoogle.com

Perquè hauries de mesurar el rendiment de la teva web

Cada dia més els teus clients tenen activitat online. Quan necessiten informació sobre un producte o servei en qualsevol moment del temps, ho recerquen al primer dispositiu que tenen a l’abast. De mitjana, la gent mira el seu smartphone més de 150 vegades al dia2, i a dia d’avui ja es fan més cerques des de smartphones que des d’ordinadors.3 Però un client potencial, en cas que la web no sigui senzilla d’utilitzar i carregui ràpid, és 5 vegades més propens a abandonar la web.4

Per evitar perdre aquests clients és necessari que la teva web carregui ràpid i sigui fàcil de navegar en dispositius mòbils. El primer pas és comprovar com rendeix el teu lloc web. També recomanem que visitis la web PageSpeed Insights i reviseu els resultats amb el vostre proveïdor informàtic.

El món s’ha tornat mòbil, ara et toca a tu.

Referències:
1. Consumers in the Micro-Moment, Wave 3, Google/Ipsos, U.S., August 2015, n=1291 online smartphone users 18+
2. Kleiner Perkins Caufield Byers, “Internet Trends D11 Conference.” May 2013
3. Google internal data, for 10 countries including the U.S. and Japan, April 2015
4. Google, Sterling Research and SmithGeiger, “What Users Want Most From Mobile Sites Today.” July 2012