Girona acull fins al 2 d’agost el Festival Internacional de Mapping (FIMG). Durant l’última setmana de juliol la ciutat es convertirà en referent del ‘mapping‘ a nivell internacional. El festival entrellaça el valor cultural de la ciutat de Girona amb la creativitat contemporània a través de la innovació i les arts audiovisuals.

FIMG - Festival de Mapping Internacional

El festival celebra el Concurs Internacional de Mapping, on diferents professionals d’arts visuals, musicals i plàstiques, i aquest any també amateurs, presentaran les seves projeccions. Enguany el concepte de categoria amateur per al micromapping es destina a espais interiors de mida reduïda i educativa com escoles i instituts. Tots ells, sota la temàtica ‘contradiccions‘ han preparat projectes que es projectaran els pròxims dies a diferents façanes de Girona.

Els espais del conccurs seran les façanes de: l’Ajuntament, la Casa Pastors, els Jutjats, l’edifici del Pont d’en Gómez, Les Àligues (St. Domènec) i instituts i escoles per la categoria de micromapping.

Originalitat, innovació, estil visual i musical, viabilitat econòmica, logística, i vinculació amb l’edifici són els criteris que el jurat tindrà en compte.

Més informació: FIMG | Programa

FIMG