La ciutat de Girona acollirà els pròxims 27 i 28 d’octubre el Fòrum Connecta: talent i empresa en moviment. Les jornades que enguany es presenten sota el títol “Crea i Connecta la Teva Marca Personal”, estàn organitzades per la Cambra de Comerç de Girona i l’Ajuntament de Girona juntament amb la col·laboració del Fòrum Carlemany i la UdG. El Fòrum Connecta es celebrarà al Palau de Congressos i acollirà conferències, taules rodones i tallers per facilitar el contacte directe entre empreses i persones que busquen una oportunitat en el món laboral. Tal i com assenyalen fonts de l’organització del fòrum, l’esdeveniment té com objectiu fomentar l’esperit empresarial, l’emprenedoria, millorar l’accés al món laboral, augmentar i millorar el capital humà i impulsar accions que fomentin l’aprenentatge permanent i l’adaptació a la societat del coneixement.

Els actes i activitats del Fòrum Connecta estàn dirigides a un ampli ventall de públics, des d’empresaris i directius de companyies gironines, fins a emprenedors, joves que busquen feina, entitats locals… Durant els dos dies que es celebra el fòrum hi ha programades conferències que tractaran temes com el desenvolupament personal, l’autoconeixement, així com ponències amb caps d’empreses d’èxit de les comarques gironines. A més de les conferències es comptarà amb divereses masterclass com “Ven el teu perfil professional en 5 minuts”  i una secció d’Speed Dating Professional (entrevistes exprés) on les empreses que ofereixen diversos llocs de treball podran fer entrevistes de 5 minuts als professionals interessats. També s’han organitzat tallers dirigits a aquells qui busquen feina en el que es treballaran diverses temàtiques, com per exemple preparar una entrevista de feina… Amb la finalitat de millorar i definir la marca personal i el propi perfil professional.

Web Forum Connecta

Veure programa

L’entrada al Fòrum Connecta és gratuïta, només cal registrar-se a la web oficial de l’esdeveniment www.forumconnecta.com. Al mateix web es pot també fer la inscripció per qui vulgui participar als tallers o demanar cita per les entrevistes exprés.

Efimatica hem desenvolupat la web del Fòrum Connecta contemplant un disseny net i clar així com tots els requeriments per a les inscripcions d’assistència a tallers i les entrevistes exprés. Descobreix tot el que podem fer per la teva empresa.