Els dies 23, 24 i 25 de novembre tindran lloc a Girona les conferències OverDrive sobre seguretat informàtica.

Les conferències OverDrive Girona sobre ciberseguretat són una iniciativa d’uns estudiants i un conjunt de professors experimentats de la Universitat de Girona (Udg) que tenen com objectiu principal posar a disposició de tothom els coneixements sobre ciberseguretat i hacking a varis nivells.

Es tracta de la primera edició de les conferències OverDrive Girona i compten amb conferències a càrrec d’experts internacionals de primera línia en matèria de seguretat informàtica, entre ells Julie Gommes, consultora de seguretat cibernètica a DEVOTEAM i que porta anys estudiant el jihadisme i l’augment de les tècniques d’anonimització i xifrat a l’Orient Mitjà; Ben Herzberg, desenvolupador informàtic expert, hacker i director tècnic treballant a Imperva a Tel Aviv, una de les empreses més importants del món en matèria de ciberseguretat; i fins i tot Pancake, un enginyer i hacker autor de l’eina RADAR RE àmpliament utilitzada per experts en enginyeria inversa i que ha arribat a aparèixer fins i tot a la popular sèrie Mr.Robot, entre altres ponents.

L’entrada a les conferències és gratuïta (prèvia inscripció a la seva web). La ciberseguretat potser no sigui un tema que interessi a tothom, però malauradament sí afecta a tothom. Des d’Efimatica us animem a assistir-hi.