Com a part del #CyberAwarenessMonth, Efimatica juntament amb Promisec, ha organitzat un Webinar amb el nom #BeCyberSmart. El nombre de ciberatacs ha augmentat considerablement en els últims anys a causa del teletreball, per això és essencial conèixer quin tipus d’amenaces són les més comunes, i alhora disposar d’un bon sistema de ciberseguretat que analitzi vulnerabilitats i protegeixi els actius de la teva empresa.

Al Webinar, Efimatica i Promisec ens explicaran com ser “ciber intel·ligents” i com podem protegir-nos de les possibles amenaces. Carles Serra, responsable Comercial de Ciberseguretat a Efimatica, ens parlarà sobre els diferents aspectes de ciberseguretat i compliment en un entorn de treball híbrid; Nesher Ehrman, Director de Producte a Promisec (Israel), d’una banda ens farà una orientació en ciberseguretat, conscienciació, terminologia i millors pràctiques, i per una altra ens farà una demostració de com gestionar l’endpoint en un món híbrid. Per acabar, es donarà resposta a qualsevol dubte al respecte.

Et convidem a unir-te a aquesta reunió en línia de 50 minuts en anglès que tindrà lloc el proper 27 d’octubre a les 15:00 CET. Si encara no t’hi has inscrit, prem aquí. No t’ho perdis!