La nostra forma de vida actual implica socialitzar i interactuar amb una infinitat de persones. En aquests temps de quarantena, aquestes relacions poden mantenir-se a distància gràcies a la tecnologia. Segur que durant aquesta quarantena t’has plantejat en més d’una ocasió què estaríem fent ara si no fos pels mòbils o els ordinadors.

El suport de la tecnologia en temps de quarantena
Tot i que és cert que l’avanç en tecnologia està permetent a moltes persones teletreballar i mantenir-se en contacte amb els seus sers estimats, hi ha professionals que no poden treballar des de casa a distància. Per això, volem mostrar aquí el nostre suport als professionals de la salut i a totes les persones que dia a dia treballen perquè la pandèmia de la COVID-19 acabi com més aviat millor.

Alguns d’aquests professionals sanitaris estan atenent la població per via telefònica o per altres mitjans digitals. És el cas dels metges que atenen consultes a distància per a evitar el desplaçament dels pacients fins a ambulatoris i hospitals. També és ressenyable el cas dels professors, que posen totes les eines digitals a la disposició dels alumnes per a continuar amb el curs escolar.

No hi ha dubte que la compra a domicili a través dels mitjans digitals també s’ha convertit en una de les armes contra la pandèmia, per a minimitzar les aglomeracions de persones al carrer o al supermercat. Així doncs, els avantatges que tenim avui dia gràcies a la tecnologia per a fer front a aquests problemes són nombrosos. El millor que podem fer és utilitzar-los sàviament perquè, entre tots, aportant el nostre granet de sorra, aviat puguem tornar a la normalitat.

En definitiva, l’avanç de la tecnologia ens fa portar aquesta pandèmia de la millor forma possible. Gràcies a la comunicació digital, podem portar a terme des de casa, tasques que abans eren impensables.