Efimatica, juntament amb el departament de comunicació estratègica ElGiroscopi i l’estudi de disseny Nitis Designs, hem desenvolupat la nova pàgina web per als còmics de l’Agent Especial Siset. Aquests còmics, creats per Joan Codina Negre (conegut com a J.C. Negre), narren les aventures d’en Siset, un agent especial del DAE (Departament d’Agents Especials) del Departament de Catalunya.

Siset

S’ha tingut en compte una pàgina amb disseny responsive amb l’objectiu d’estar adaptada a totes les mides de pantalla de diferents dispositius, ja siguin mòbils, tauletes o ordinadors. També s’ha procurat que el contingut visual predominés amb la finalitat que les il·lustracions dels còmics preguessin el màxim de protagonsime.

Senzilla i intuïtiva, la nova web permet també l’actualització de continguts a partir de la secció Notícies, i s’ha desenvolupat tinguent en compte el posicionament SEO, imprescindible per a que tots els missatges i paraules clau de cada secció siguin amigables amb els cercadors web més populars com Google.

També s’hi contempla que en les pròximes setmanes es puguin comprar els còmics de Siset Agent Especial a través de la web.

La pàgina web es pot consultar en el següent enllaç: siset.cat

Si necessites una nova pàgina web o creus que Efimatica et pot ajudar, contacta’ns per mail o al telèfon 972 411 600.