El monitoratge de sistemes tant físics com lògics d’una empresa són la clau per al correcte funcionament i la seguretat de la nostra empresa

 

Perquè una empresa funcioni correctament, cal tenir en compte milers de detalls, però els sistemes i equips informàtics sempre representen una prioritat. Tenir-los sota control per poder reaccionar rapidament en cas de necessitat, és de vital importància per evitar problemes posteriors. Com ho podem aconseguir? La resposta és clara: monitorant els equips informàtics i els servidors. El monitoratge de sistemes és doncs una eina indispensable per a qualsevol organització independentment de la seva mida, per això Efimatica proveïx les últimes tecnologies per tenir sota control els equips dels seus clients i reparar-los abans no tinguin una repercussió sobre els usuaris.

 

seguretat empreses equip monitoratge

 

Tant els recursos maquinaris (ordinadors, impressores, routers, etc) com els sistemes programaris com la connexió a Internet, la línia telefònica, la base de dades, etc… Solen presentar petits erros i problemes, que, amb el temps, produeixen la pèrdua de servei o es tranformen en un error greu. Mantenint els sistemes informàtics de la nostra empresa monitoritzats aconseguim una via ràpida per preveure, solucionar i millorar els serveis de l’empresa.

 

Com funciona?

Mitjançant un procés d’escaneig continu, podem anticipar-nos a possibles erros del sistema, enviar alertes quan es produeixen canvis d’infraestructures i maximitzant la capacitat de reacció gràcies a l’historial d’interrupcions que el sistema va recopilant. Al final, tot s’acaba traduint en una reducció de les despeses, ja que s’evita o es redueix al mínim els períodes d’inactivitat i per tant en una millora general de la productivitat.

 

Creus que et podem ajudar? Contacta’ns sense cap compromís.