No pots evitar un atac informàtic, però pots estar preparat per quan passi

El dimecres dia 9 de novembre al vespre, el conegut proveïdor de serveis d’internet de allotjament web Nominalia va patir un greu atac DDoS que va inutilitzar molts dels seus serveis. Els atacs cibernètics DDoS, dels qui us n’explicàvem el detall funcionament en un altre article, utilitzen ordinadors d’usuaris comuns infectats per generar peticions massives a una adreça i col·lapsar-ne la operativa. Malgrat puguem prendre moltes precaucions per evitar que passi, ni les empreses més grans aconsegueixen blindar-se’n, com és el cas de l’atac DDoS que va inutilitzar durant hores serveis com Spotify, Airbnb i PayPal entre altres.

No obstant, davant de qualsevol atac el més important és la defensa, per tant és crucial tenir sempre un equip de manteniment informàtic actiu que pugui respondre amb la màxima rapidesa quan es succeeix. Aquest ha sigut el cas de Nominalia, que després de patir l’atac, ha intensificat els seus esforços en resoldre-ho ràpidament i així evitar que la gravetat de l’atac afectés als seus clients i minimitzar-ne les conseqüències. Aquesta rapidesa i eficàcia alhora de resoldre-ho s’ha agraït àmpliament entre la seva comunitat de seguidors i clients a les xarxes:

Des d’Efimatica volem tornar a felicitar Nominalia per la seva preparació i àgil resposta en resoldre un atac d’aquestes característiques.

El servei tècnic d’Efimatica fem manteniment i revisió constant de l’activitat dels servidors per identificar amb immediatesa qualsevol irregularitat i resoldre qualsevol atac extern amb la màxima rapidesa possible i evitar conseqüències per als nostres clients. Contacta’ns per a més informació