Efimatica hem llançat la nova pàgina web de No Més Polls, un centre de tractament dels polls per a nens i nenes que busca eliminar-los d’una manera divertida i entretinguda per a ells. La consulta, que està situada al centre de Girona i acaba d’obrir les seves portes, utilitza un tractament ràpid i natural sense plors ni estirades de cabell.

La pàgina web s’ha plantejat en disseny i programació per tenir un caràcter fresc, vistós, divertit, colorit i amb especial presència dels colors corporatius, visibles arreu de la pàgina web. Aquest disseny, senzill i intuïtiu, busca atraure l’atenció de grans i petits, amb transicions i animacions dels elements i un gran continguts multimèdia que acaben formant una web molt lleugera i atractiva.

No Més Polls

Els elements visuals prenen el protagonisme a la vegada que el text també hi juga un rol important amb la inclusió d’un blog que permet l’actualització del contingut per tal d’afavorir el seu posicionament orgànic en cercadors web (SEO).

La nova pàgina web s’ha desenvolupat en base a uns continguts i una estructura de programació enfocada en el posicionament SEO (buscant que tots els missatges i les paraules clau de cada secció siguin amigables amb els cercadors webs més populars), a més de comptar amb un disseny responsive (és a dir, que s’adapta dinàmicament en dispositius mòbils).

Podeu veure-la al següent enllaç: www.nomespolls.com