Efimatica hem desenvolupat, juntament amb ElGiroscopi la nova pàgina web de la Cambra de Comerç de Girona. S’ha procurat contemplar tots els requeriments tant a nivell pràctic per a la seva gestió del dia a dia com amb les últimes tecnologies web i de disseny per fer-la el màxim d’amigable per als usuaris.

La pàgina que Efimatica hem creat per la Cambra té un disseny responsive (és a dir, que s’adapta dinàmicament en dispositius mòbils), amb un contingut clar, una estètica molt visual i amb la opció que els usuaris poguéssin comprar entrades a esdeveniments promoguts per la Cambra de Girona des de la pròpia web, per aquest motiu hem creat un sistema de reserves i pagaments integrat en la mateixa web.

ElGiroscopi, una consultoria d’estratègia en comunicació i màrqueting de Girona que ha treballat juntament amb nosaltres en aquest projecte, es va encarregar de reordenar tots els continguts de la web antiga (reestructurant el menú, submenús i també el text intern de les pròpies pàgines) per tal de facilitar la lectura i la navegació a l’usuari, oferint i destacant la informació necessària en tot moment. També es van encarregar de la revisió dels missatges i les paraules clau de cada secció per tal que tots els continguts de la nova pàgina web fóssin amigables amb els cercadors web més populars (SEO).

Per acabar dir que el resultat ha estat una web molt més neta, flexible, dinàmica i òbviament, adaptada per a dispositius mòbils.

Podeu veure-la al següent enllaç: www.cambragirona.cat

Cambra de Comerç de Girona