Marta Vergonyós és una artista de l’Empordà que es defineix a si mateixa com una artista multidisciplinària amateur (aquella que estima allò que fa) i a través del documental de creació, la performance, les instal·lacions, o altres llenguatges, dona lloc a les seves creacions.

Nova web MV

Efimatica hem desenvolupat, juntament amb el departament de comunicació estratègica ElGiroscopi i el disseny de Nitis Designs,  la nova pàgina web per aquesta artista. Per identificar el seu punt de vista s’ha definit un fons dinàmic i tranquil, on s’hi pot apreciar el mar en moviment, fent èmfasi en l’expressió artística i alhora senzill i intuïtiu. Així doncs, la pàgina web s’estructura en un menú lateral que s’amaga per no treure importància a l’oceà i, un cop desplegat, presenta les diferents informacions que es poden trobar a la nova pàgina web. En definitiva, s’ha cuidat amb especial detall l’impacte visual.

A partir de la secció Reflexions es permet l’actualització de notícies en format blog. A més, la pàgina compta amb un disseny responsive, que fa que estigui totalment adaptada a totes les mides de pantalla de diferents dispositius, ja sigui oberta amb mòbils, tablets o ordinadors. Per acabar, també hem de tenir en compte que s’ha contemplat l’estructuració dels continguts a partir d’un bon posicionament SEO, buscant que tots els missatges i les paraules clau de cada secció siguin amigables amb els cercadors webs més populars.

La web es pot consultar en aquest enllaç

Si necessites una nova pàgina web o creus que Efimatica et pot ajudar, contacta’ns al telèfon 972 411 600.