Recentment hem creat la web de Sanna. La web pertany a un centre de salut, per tant, ha de transmetre serenor, netedat, higiene i proximitat i per descomptat, informació útil a l’usuari. La seva navegació és senzilla i intuïtiva, doncs, el públic que pot voler accedir als seus serveis és ampli. Us volem fer una sèrie de valoracions per explicar-vos perquè hem escollit cada element de la web a fi de poder un producte a mida pel nostre client en el cap de la salut.

home sanna

Associacions cromàtiques.
En aquest cas els colors escollits són els propis de l’empresa que a més a més coincideixen amb colors tradicionalment associats a l’àmbit de la salut: blanc i blau. A més, hem fet sigui una web neta, sense carregar-la massa perquè així la sensació de calma, netedat i higiene es mantingui i arribi a l’usuari.

Less is more.
En alguns casos “less is more” (menys és més) i vam creure més que suficients sis botons. El menú és senzill i es va mantenint mida que es va baixant i hi hem destacat: Inici (a dins hi trobem les pestanyes “Qui som” i una galeria d’imatges “Instal·lacions”), Serveis (amb 11 serveis que ofereixen), Mútues,  Centre de reconeixements mèdics (on hi ha els certificats que poden expedir), Contacte, i els botons Català i Castellà.

Una imatge val més que mil paraules.
Just al obrir-se la web podem veure un carrussel amb vàries imatges i textos d’interès sobre el centre. Hi ha fotos del local dins l’apartat Inici/Instal·lacions.

Responsiva, sí o sí.
Com ja se sap a dia d’avui si una web no és responsiva no només no es posiciona bé a Google sinó que la navegació a través d’altres dispositius que no siguin orinadors és complicada. Per això aquesta web i totes les que fem donen solució a aquest aspecte.

responsive

Detall al header.
La part superior de la web. Ja hem dit que hem fet baixar el menú perquè es mantingui accessible durant tota la navegació. No obstant, volem destacar que a l’inic es pot veure un header on trobem, l’adreça, el contacte i els botons al facebook i al twitter. El header desapareix quan es comencem a baixar per la web.

header

Aquesta és per tant l’explicació d’alguns dels elements escollits a l’hora de crear la web Sanna, que vol ser un panell informatiu i d’interacció online sobre els serveis que el centre de salut gironí ofereix.