El servei de correu electrònic de Google, Gmail, s’ha convertit en una eina fonamental per a la vida professional de molts de nosaltres. La companyia ho sap i per això ha treballat en el llançament que acaben d’anunciar: les extensions de Gmail. Aquests complements s’afegiran a la tradicional interfície de Gmail per afegir-li noves opcions i eines que abans requerien la utilització de serveis de tercers.

Ho han anunciat al seu blog corporatiu i expliquen que algunes de les extensions que des d’avui mateix es poden instal·lar al correu electrònic són les populars Asana o Trello, passant per serveis com Hire (dedicat a la cerca d’empleats), DocuSign (per a signar contractes), o Smartsheet (un mètode d’organització empresarial).

Per instal·lar els complements només hem d’accedir aquí o fer click sobre la roda dentada que trobem a la part superior dreta de la safata d’entrada del Gmail i escollir l’opció “Descarregar complements”. En la direcció que se’ns obrirà podrem veure el gran nombre d’extensions que ens ofereixen i la seva valoració.

“Creiem que el correu electrònic pot fer més coses, per això estem llançant els complements de Gmail, una nova forma de treballar amb les teves aplicacions comercials preferides directament a Gmail.”