Els canvis en l’entorn i, sobretot, l’evolució tecnològica sovint propicien la superació de colls d’ampolla en certs procediments de l’empresa optimitzant-ne el rendiment fet que permet alliberar recursos perquè es dediquin més eficientment en altres activitats, de totes maneres no sempre som conscients d’aquestes oportunitats.

Appoint: Recepcionista Virtual - Gestor de reserves onlineEfimatica ens sentim implicats en el valor que té la productivitat dins les empreses, per això ideem i dissenyem eines que puguin solucionar necessitats per al teu negoci optimitzant-ne el rendiment i alhora millorar-ne el resultat. Un exemple n’és Appoint, una eina molt assequible i útil per a qualsevol tipus de negoci que permet atendre reserves de serveis i cites de la teva empresa les 24h del dia i optimitzar-ne la seva gestió. Així, sigui quina sigui l’activitat del teu negoci (una clínica dental, un taller, lloguer de sales, una consulta mèdica…) pots gestionar fàcilment i amb múltiples beneficis totes les peticions de reserva que facin els teus clients i portar-les al dia de manera ordenada. Te’n llistem els principals beneficis:

 

Senzillesa d’ús

En només tres simple passos es pot reservar hora al metge, una pista de pàdel, el taller del cotxe,etc.

 

Incorporable a la web

S’accedeix a Appoint des d’un enllaç ubicat a la vostra pàgina web.

 

Traspàs automàtic de reserves

Permet traspassar les hores reservades als calendaris de Google o Outlook.

 

Confirmació per correu

La persona que reserva rep un correu electrònic al moment amb tota la informació de la reserva.

 

Dispositius mòbils

També funciona per a mòbils.

 

Cost molt reduït

Gratuït per als usuaris i amb una tarifa molt reduïda per als negocis. Sense cap cost addicional per reserva realitzada.

Moltes empreses ja utilitzen satisfactòriament Appoint per optimitzar i facilitar la gestió de la reserva de serveis i visites del seu negoci. Descobreix el cas de l’empresa Sportcat.cat que optimitza la seva gestió de reserves utilitzant aquesta eina cada dia amb els beneficis que això li suposa. Vols saber-ne més? Contacta’ns sense compromís