IF by IFTTT - recipes put the internet to work for you

If This Then That, més conegut com IFTTT, és una aplicació (per a escriptori, smartphones i tablets) que et simplifica la vida duent a terme accions de la nostra rutina digital de manera automàtica sense que hagis de fer res, altrament dit, fent que l’internet treballi per a tu. L’aplicació et permet connectar diferents aplicacions i serveis d’internet (Google Calendar, Gmail, Spotify, Outlook, Evernote, Facebook, Drobpox…) i automatitzar accions i successos perquè et despreocupis de que la teva activitat en elles estigui actualitzada i degudament sincronitzada. 

IF by IFTTT - recipes put the internet to work for you 2
Exemples de “Recptes”

Tot això ho fa a partir del que ells anomenen “receptes”, que segueixen la típica estructura de “si … , aleshores …”; per exemple, “si surto de casa, desactiva el WiFi del mòbil”, o “desactiva el so del telèfon quan entro a la feina”, o “si marco destacat un correu de Gmail, afegeix-lo com a nota a l’Evernote”. Les possibilitats són infinites.

Amb aquesta eina et serà molt fàcil tenir guardades al Dropbox les fotos on t’han etiquetat a Facebook, generar recordatoris al Google Calendar directament des del teu gestor de correu, rebre avisos quan un article d’Amazon baixa de preu… IFTTT t’obre tot un món de possibilitats per facilitar-te la teva rutina digital sense complicacions.

Per a smartphones i tablets l’aplicació es diu IF i està disponible per a iOS i Android.