Segurament molts ja sabeu què és una newsletter, no obstant moltes empreses no relacionen el valor que aporten vers al cost que suposa elaborar-les. Comencem pel principi. Les newsletters són butlletins informatius que s’envien regularment per e-mail als subscriptors d’un blog o als clients d’una empresa. En sí són una gran eina de comunicació i molt assequible, que permeten aprofitar i rendabilitzar les nostres bases de dades de clients, convertint-se en una de les millors maneres que existeixen per fidelitzar la clientela i per mantenir-la ben informada sobre les novetats de l’empresa o sobre informació rellevant sobre el sector que s’estigui treballant.

Una newsletter no s’ha d’utilitzar només amb fins comercials, ja que per aportar valor afegit als clients, s’han de tractar temes que els puguin ser d’interés: consells relacionats amb l’activitat de l’empresa o del sector, dades curioses i en general, informació que els permeti millorar en algun aspecte de la seva vida personal. A més, els clients no només esperen informació a l’hora de subscriure’s a una newsletter; també busquen ofertes, promocions o novetats.

La realització d’una bona newsletter és crucial per aportar valor afegit als clients a través de continguts d’interés, alhora que es reforça el ‘top of mind’ de la marca de la nostra empresa. La majoria de serveis són gratuïts fins a cert número de receptors de la newsletter. Una de les millors n’és MailChimp.

Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites recomanacions sobre com crear la teva newsletter, automatitzar-ho amb el teu contingut web o més informació sobre campanyes de mail marketing.