Vols gestionar la teva pròpia pàgina web amb total professionalitat? Per sort, pots utilitzar WordPress, un dels gestors de contingut (CMS) més populars del món. T’expliquem més a continuació.

Amb WordPress podràs gestionar un e-commerce, blogs i més
Què és realment aquesta aplicació? Es tracta d’una eina que permet a qualsevol publicar contingut a la xarxa sense pràcticament tenir coneixements en programació. Aquest sistema utilitza PHP i MySQL, dos llenguatges compatibles amb una multitud de servidors web. Pots crear d’una forma fàcil i intuïtiva una pàgina web que funcioni com un e-commerce, un portafoli, una web informativa o, simplement, com un blog per a publicar les teves vivències.

Per evitar confusions, has de recordar que WordPress.org no és el mateix que WordPress.com (aquesta última és una plataforma de hosting).

Característiques
Entre els principals beneficis que aporta aquesta plataforma, podem destacar els següents:

1. Personalitza fàcilment el teu disseny web. Tens a la teva disposició un gran nombre de plantilles per personalitzar el disseny, moltes d’elles gratuïtes.

2. Permet afegir plugins i eines per potenciar el teu lloc web de la forma que vulguis. Podràs des de millorar el SEO fins a realitzar formularis de contacte.

3. És de baix cost, ja que no hauràs de pagar per utilitzar aquest CMS. Només has de contractar a part un domini i un servei de hosting per allotjar el teu lloc web.

4. Pots instal·lar-ho i actualitzar-ho de manera ràpida i eficaç.

És clar que és un sistema senzill i econòmic. Però, si vols aconseguir els millors resultats donar-li a la teva pàgina web un aspecte totalment professional i sense esforç, ja saps que pots comptar amb professionals que t’assessoraran o construiran la teva pàgina web des de zero. A Efimatica som experts en disseny de pàgines web per a empreses i e-commerce.

En conclusió, WordPress és un CMS que permet crear pàgines web adaptades a cada usuari, utilitza un programari gratuït i disposa d’una àmplia gamma d’eines per ser personalitzat. Tens algun dubte o vols començar la teva pròpia pàgina web ¡Contacta amb nosaltres!