Quickchef és una empresa que ofereix solucions de restauració per al sector turístic. El seu producte està elaborat amb tecnologia per a la 5ª gamma i  està enfocat als gustos globals amb múltiples referències de plats ètnics, receptes internacionals, populars i tradicionals.

Per tal de transmetre el valor del seu producte i del seu servei a través de la web es va optar per una web multi-idioma i per potenciar molt la component visual de la comunicació. La fotografia del producte gastronòmic va realitzar-se a mida i va optimitzar-se per tal que una bona qualitat d’imatge no sacrifiqués temps de càrrega, així qualsevol usuari des de navegador d’escriptori o mòbil podia carregar ràpidament la pàgina. La pàgina corporativa de Quickchef és completament adaptable a les pantalles de qualsevol dispositiu per tal d’evitar el rebot de les visites i la optimització en cercadors com GoogleTot això harmonitzat amb una estratègia de continguts i un disseny adaptatiu i net per disposar-los, permetent al client tenir una web fàcilment actualitzable i molt dinàmica per presentar l’empresa i el seu producte.

Si la teva empresa necessita una web corporativa, Efimatica pot preparar-te una solució a mida que s’adapti al màxim a les teves necessitats.