La tecnologia no descansa i sempre apareix per sorprendre’ns amb allò menys esperat. No només es tracta d’invertir en tecnologia per tal d’evolucionar a millors productivitats, la tecnologia és també una gran eina al servei de l’oci. En aquest article repassarem com la domòtica arriba als usuaris dels hotels a través de Broomx per oferir als clients una experiència interactiva entre el client i l’espai portant la immersió audiovisual a nivells sorprenents. L’era ‘smart’ ha arribat als hotels.

Broomx - smartrooms - domotica hotels

Les aplicacions tecnològiques de l’actual mobilitat i connectivitat dels usuaris són encara, en molts camps, inexplorades. Un gran exemple n’és el projecte Broomx impulsat per un  jove equip de Barcelona. La seva proposta, dirigida als hotels, proveeix als hotels de tecnologies de projecció audiovisual juntament amb tot tipus de tecnologies de connectivitat i domòtica per oferir als seus hostes una experiència plenament immersiva, dinàmica i adaptativa, sense comandaments i controlada des dels propis smartphones. L’habitació recordarà les preferències del client en tot moment i el mantindrà informat en tot moment a través de la seva app: l’escenari on vol despertar-se o dormir-se , les làmpares que vol enceses en arribar i el color de la llum que fan, el pes del seu equipatge abans de marxar (informant de les limitacions de pes per a cada companyia aèrea), control de cortines, moure el llit, encarregar serveis a l’hotel, jugar a vídeo-consoles… La domòtica aplicada en la seva totalitat a les habitacions d’hotel i controlada pels usuaris en una experiència única.

Com a experts en tecnologia especialitzada en el sector turístic, Efimatica aplaudim la iniciativa dels barcelonins darrera el projecte Broomx, del qual en el següent enllaç podràs veure’n més detalls: