Encara que estèticament no és gaire atractiu i pot semblar un producte molt senzill, si alguna vegada hem patit la incertesa d’haver-nos deixat la porta de casa oberta, el trobarem molt útil.

SureKey és una petita carcassa especialment dissenyada per claus. En el seu interior hi ha un acceleròmetre i un giroscopi que poden detectar el moviment d’una clau quan gira en un punt fix en l’espai, és a dir, un pany. Com que es tracta d’un moviment molt precís, impossible de reproduir accidentalment, SureKey sap del cert si ha sigut utilitzada per última vegada per tancar o obrir una porta. Disposa de dos pilots (un amb el dibuix d’un cadenat tancat i un altre obert) que s’il·luminen per indicar-nos si hem tancat o no. El millor de tot? És compatible amb el 99% de les claus del mercat.

 

Funciona amb bateria però segons els creadors, dura fins a 5 anys. Finalment si clau detecta que ens hem deixat la porta oberta, comença a sonar per cridar-nos l’atenció.

La podem trobar a una petita campanya de crowdfunding de Kickstarter per 45 dòlars (uns 39 euros), però com que la campanya encara no ha acabat, la podem troba per 14 dòlars (uns 12 euros) fins d’aquí a 16 dies.