Des de l’arribada de les noves tecnologies i la popularització de l’ús d’internet (i no parlem de fa tant temps) el sector turístic ha experimentat importants canvis en la majoria de les seves branques d’activitat més destacades. El model turístic tradicional dels hotels, durant dècades basat en la intermediació de touroperadors, ha trontollat i finalment cedit davant el canvi del comportament dels clients en quant a escollir i reservar una estància hotelera.

Efimatica som una empresa de serveis i productes informàtics amb una alta especialització en el sector turístic. El procés de canvi tecnològic dels darrers anys en el sector ens ha motivat a desenvolupar productes i serveis per aproximar els hotels a aquest client en constant canvi. La solució més complerta que t’oferim és Obehotel:

Passarela de Reserves

Dirigida a aquells hotels que ja disposant de pàgina web volen millorar la seva rentabilitat incorporant o complementant-la amb un motor de reserves àgil, senzill i intuïtiu per canalitzar i tenir més vendes directes.

Web Complerta

Pàgina web + Gestor de continguts + Motor de reserves

Dirigida a aquells hotels que volen rellançar el seu projecte de comercialització online que l’ajudi a posicionar-se als cercadors web i li permeti incrementar la seva venda directa.

Channel Manager

Des de la mateixa extranet d’Obehotel es pot tenir el màxim control per poder vendre les habitacions disponibles al canal escollit, al preu correcte, al moment més oportú (Yield Management).

Màxima Visibilitat

Posicionament en cercadors  (SEO). Web pensada per a mòbils. Integració amb Xarxes Socials. Campanyes d’e-mail marketing.

La consolidació de l’ús de l’internet en la vida quotidiana de les persones ha permés als clients dels hotels recercar més opcions a la xarxa entre la competència alhora d’escollir una estància. No tan sols això sinó que també s’han dedicat nombrosos esforços a establir sistemes de pagament online fiables i segurs per tal que la compra per internet no generi desconfiança entre els usuaris. També han canviat els canals de comunicació, la forta entrada de les xarxes socials a la rutina dels usuaris d’internet així com la consolidació indiscutible de Google com a cercador online, que pot alçar en glòria o condemnar qualsevol empresa en funció del seu posicionament.
Efimatica, com a empresa especialitzada en el sector turístic ha desenvolupat solucions per a tots aquests casos ›› Productes i serveis