Pordamsa és una empresa de l’Empordà que es dedica al disseny i a la fabricació de porcellana d’alta qualitat per a l’hostaleria. Una empresa com Pordamsa, que treballa colze a colze amb els millors xefs del món, necessitava una presència online sòlida i actualitzada que transmetés la confiança i reputació que s’ha guanyat al llarg de la seva trajectòria.

Per això, arrel de les directrius estratègiques definides juntament amb la consultoria d’estratègia ElGiroscopi i els dissenys de Nitis Designs, Efimàtica vam desenvolupar un entorn online amb el qual Pordamsa pogués plasmar la seva essència de treball i la qualitat del seu producte i servei a la xarxa.

Inicialment es va crear una web corporativa a mida, moderna i multi-idioma en la que destaca el seu poder visual i una estructura dinàmica que transmetés la força dels seus dissenys, la qualitat de la seva fabricació i la flexibilitat del seu tracte amb els clients:

Web corporativa - PORDAMSA

Per remarcar la seva posició consolidada en el món gastronòmic es va desenvolupar un blog enfocat als professionals del món de la restauració i on a través d’un contingut de qualitat en 4 idiomes diferents Pordamsa pot transmetre el seu interés, experiència i coneixement del dia a dia del sector alhora que aconsegueix un posicionament més eficient i dinàmic en els cercadors web (SEO).

Blog corporatiu - PORDAMSA

Finalment, arrel de la bona experiència executant els dos projectes anteriors (web corporativa i blog) Pordamsa decideix pujar al tren dels e-commerce i opta per tenir una plataforma on vendre el seu producte. Així es desenvolupa shop.pordamsa.com, una botiga online amb més de 900 referències de producte amb un entorn per a particulars i un entorn per a professionals (b2b) per a poder-los fer ofertes personalitzades. A un any exacte de la inaguració el seu canal de venda online acumula ja centenars de comandes realitzades.

shop.pordamsa.com

Necessites una presència online coherent, de qualitat i efectiva? Contacta’ns

Descobreix què més pot fer Efimàtica per a la teva empresa ›› Serveis