Si viatjar implica mobilitat, serà imprescindible entendre que els smartphones i els tablets són una variable de pes important en el sector viatges

Gràcies a la tecnologia, la informació és cada dia més mòbil, això suposa que podem informar-nos i prendre decisions en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. 

Cada cop més estudis ho afirmen i els resultats de les dades creixen any rere any en favor de l’ús de dispositius mòbils. Cal remarcar que el sector hoteler destaca com un dels més beneficiats, en què les vendes fetes via smartphones superen en un 30% els altres sectors. A nivell mundial encara  només un 4% del total de reserves es fan a través d’un smartphone, tot i així a Espanya la xifra ascendeix a més del 20%. Aquest fet ens indica que, amb bona visió estratègica, el camí tot just està començant i encara podem fer-hi molt.

Et llistem uns consells molt assequibles i que convé tenir en compte perquè el teu hotel no es quedi fora del joc:

Sembla que no hi haurà futur sense tecnologia, i aquesta en favor del turisme requerirà cada vegada més especialització. Efimatica som una empresa de serveis informàtics altament vinculada al sector turístic i hoteler des dels seus inicis, per això posem al teu abast tot un ventall de serveis i aplicacions per ajudar-te a optimitzar amb eficàcia la teva presència online i millorar l’experiència final dels teus clients.