Recentment, l’històric Pola Giverola Camp ubicat a Tossa de Mar, ha conduït una àmplia reforma de les seves instal·lacions i serveis amb la finalitat de convertir-se en un càmping d’última generació dotat dels equipaments més avantguardistes del sector turístic. En aquest context, Efimatica ha dut a terme un estudi complet de les mancances dels allotjaments i ha realitzat una reforma de 365° de la seva infraestructura tecnològica.

En un temps gairebé rècord, ens hem encarregat d’establir les comunicacions per fibra dins el càmping, connectant-lo amb la xarxa corporativa de la cadena MedPlaya. Al mateix temps, hem dotat de fibra òptica tots els bungalows, parcel·les, restaurants i equipaments diversos, millorant així la connexió a Internet dels usuaris.

També ens hem encarregat d’implementar els sistemes corporatius de la cadena, com ara SAP, PMS, Office, Apps de manteniment i Housekeeping… sense deixar-nos tota la branca financera i de pressupostos, com les compres i els inventaris. Alhora, hem modificat la manera en què es gestionen les barreres del pàrquing i els panys de les portes, substituint les claus físiques per targetes i polseres. 

A més, hem implementat un nou mètode de gestió de comandes del restaurant que és més eficient i pràctic, es tracta de TPV REVO POS. Amb aquest, els clients poden fer comandes amb el seu propi telèfon mòbil, o bé amb uns tòtems que hi ha al restaurant que són quioscos multiscreen integrats amb el PMS amb els quals el càrrec va a l’habitació. Tanmateix, des d’aquesta temporada els cambrers disposen d’uns “comanders” portàtils connectats per wifi que ajuden a millorar l’experiència dels clients.

De la mateixa manera que estan fent altres sectors, la indústria hotelera s’està impregnant dels canvis tecnològics que van apareixent amb els anys. A Efimatica som positius que els hotels de la dècada vinent seran inclusius, tecnològics, sostenibles i innovadors, per això és important informar-se i estar al dia de totes les novetats, ja que aquestes poden aportar valor afegit al seu establiment i així atraure a possibles nous clients.

 

Si vols saber com la tecnologia pot ser una oportunitat pel teu negoci, no dubtis a contactar el nostre equip de professionals!